Re: Špatně provedená oprava auta
Dobrý den, podle mne, jestli máte na faktuře napsáno, že opravovali alternátor, tak na tento díl máte záruku. Možná by stálo zato jim dát písemně reklamaci.
Dobrý den, mám dotaz. V autě se nám rozbil alternátor,
>tak jsme ho nechali opravit. alternátor nám opravili
>(tedy tvrdili to), namontovali zpět do auta a my za
>opravu zaplatili, ale vlastně hned druhý den poté se
>alternátor zase rozbil, tedy přestal fungovat úplně.
>Samozřejmě jsme hned jeli do toto servisu a požadovali
>vysvětlení, neboť podle nich mělo být všechno v pořádku.
>po delším dohadování majitel servisu vzal auto opět do
>opravy, že to zkontrolují, co by to mohlo být, v čem
>by tedy mohla být závada, která již měla být
>odstraněna. Poté zjistil, v čem závada je a řekl nám, že
>alternátor nefunguje proto, protože když ho opravovali, tak v
>něm utrhli nebo přetrhli nějaký drátek a tak proto, a
>od té doby to už nekolik dní zkoušejí spravit, zatím
>bezúspěšně a jak to tak vypadá, asi to hned tak
>nespraví, protože zatím všechno, co vyzkoušeli, nepomohlo. A
>teď se ptám, co když po nás budou chtít za tuto druhou
>opravu opět zaplatit? Musíme platit nebo ne? Za opravu
>jsme již zaplatili, ale jak je vidět, tak místo opravi
>alternátor poškodili ještě víc. Co dělat? Můžete mi
>poradit?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 11. 2005 12:15
Dobrý den, mám dotaz. V autě se nám rozbil alternátor, tak jsme ho nechali opravit. alternátor nám opravili (tedy tvrdili to), namontovali zpět do auta a my za opravu zaplatili, ale vlastně hned druhý den poté se alternátor zase rozbil, tedy přestal fungovat úplně. Samozřejmě jsme hned jeli do toto servisu a požadovali vysvětlení, neboť podle nich mělo být všechno v pořádku. po delším dohadování majitel servisu vzal auto opět do opravy, že to zkontrolují, co by to mohlo být, v čem by tedy mohla být závada, která již měla být odstraněna. Poté zjistil, v čem závada je a řekl nám, že alternátor nefunguje proto, protože když ho opravovali, tak v něm utrhli nebo přetrhli nějaký drátek a tak proto, a od té doby to už nekolik dní zkoušejí spravit, zatím bezúspěšně a jak to tak vypadá, asi to hned tak nespraví, protože zatím všechno, co vyzkoušeli, nepomohlo. A teď se ptám, co když po nás budou chtít za tuto druhou opravu opět zaplatit? Musíme platit nebo ne? Za opravu jsme již zaplatili, ale jak je vidět, tak místo opravi alternátor poškodili ještě víc. Co dělat? Můžete mi poradit?