Re: Kavárna ??
No vždycky záleží na tom, kolik máte peněz :( :)... zrovna dneska jsem chystala fakturu na jednu kavárnu, tak vám napíšu, co si kupovali tam... samozřejmě kávovar, frape mixer, míchač čokolády, výrobník kloboučkového ledu, drtič ledu, varnou konev, malou myčku nádobí, nějaký nerezový nábytek, dřez atd. Pak třeba nějakou vitrínu na zákusky budou-li tam... atd. :)
>>>Můžete mi, prosím někdo poradit?? Chci si zřídit
>>>kavárnu. Co vše za vybavení potřebuji?? Děkuji
>>
>>No vždycky záleží na tom, kolik máte peněz :( :)...
>>zrovna dneska jsem chystala fakturu na jednu kavárnu,
>>tak vám napíšu, co si kupovali tam... samozřejmě
>>kávovar, frape mixer, míchač čokolády, výrobník
>>kloboučkového ledu, drtič ledu, varnou konev, malou
>>myčku nádobí,
>>nějaký nerezový nábytek, dřez atd. Pak třeba nějakou
>>vitrínu na zákusky budou-li tam... atd. :)
>
>
>Děkuji :-) Nevíte o nějakých dobrých stránkách kde by
>se tohle potřebné zboží dalo sehnat nebo aslespoň
>okoknout? Co myslíte, kolik tak to vybavení (základní)
>může cca stát? :-)
o strankach bohužel nevim, naše firma tato zařízení prodává, na stránkách ale zboží k prohlížení nemáme... nejsem obchodník takže ceny taky nejsou moje parketa... to co jsem vám psala tam nahoře bylo tak za 200 tisic... ale tak většinou se vychází z toho, kolik má ten zákazník na to peněž, co chce a podle toho se mu nabídne něco v odpovídající cenové hladině. Ty rozdíly jsou totiž obrovské. Třeba by to šlo i levněji...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 11. 2005 13:48
Můžete mi, prosím někdo poradit?? Chci si zřídit kavárnu. Co vše za vybavení potřebuji?? Děkuji