Re: nesrazena exekuce
Já bych odteď začala daň. bonus zasílat a nějak bych předchozí dobu neřešila. Pokud si exekutor přímo nevyžádá mzdový list nebo výplatní pásky, tak nemá jak přijít na to, že ho paní opravdu dostala ... (co kdyby byla nemocná?)...určitě bych se hned nepřiznávala a už vůbec ne exekutorovi (něco jiného by bylo OSSZ, ZP nebo FÚ)
Re: nesrazena exekuce
Právě ze mi přišla výzva od exekutora, ze chce doložit výplatní pásky. Tak budu asi muset s pravdou ven, ze jsem to přehlídka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 1. 2018 6:02
Dobrý den, prosím o radu. Zaměstnankyně ma exekuci, na kterou srazim. Poté přišla v září další exekuce, kterou jsem mylně založila jako druhou v pořadí a nevšiml a jsem si, ze je to exekuce na daňový bonus. Všimla jsem si, az když mi exekutor poslal výzvu a peníze chce poslat. Jedna se celkove za tu dobu o částku ve výši 5 tis. Kč. Předpokládám, ze exekur mi to nepromine, ze jsem to přehlídka, tak to budu muset doposlat. Ale zajímá me, jestli to mužů po částech strhávat zaměstnanci ze mzdy. Děkuji.