Re: Ukončení pracovního poměru -dohodou
OT. Nejsou dotace na zřízení nového pracovního místa určena pro dlouhodobě nezaměstnané? To jen tak naokraj, není to Váš problém. To jen pán bude muset být možná dlouho evidovaný na ÚP a k tomu ještě dostane krácenou podporu v nezaměstnanosti.
Re: Ukončení pracovního poměru -dohodou
Jsme z olomouckého kraje. Tak mi to bylo řečeno ohledně té dotace, on je 58 ročník, je možné že dotaci na něj dostanou, nevím jak dlouho bude na ÚP nechtěla jsem moc vyzvídat. Chci jen zeptat, kdyby to potvrzení po mně chtěl, za jaké období ho vystavit. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 1. 2018 10:13
Dobrý den, k zítřejšímu datu u nás končí jeden zaměstnance dohodou (našel si jiné místo kvůli dojíždění). Chtěla jsem se zeptat, jaké papíry mu musím k ukončení pracovního poměru dát (dohodu o ukončení PP, potvrzení o zaměstnání). Nejsem si jistá jestli mu mám dát i doklad o průměrném čistém měsíčním výdělku. Pokud ano, tak asi vypočtené za 4Q roku 2017, nejsem si moc jistá. Moc děkuji za rady. Hezký den.