Re: nerovnoměrně rozvržená pracovní doba
O rozvržení pracovní doby rozhoduje zaměstnavatel.
Dovolená se na hodiny nepřepočítává (zatím), musíte se držet vyrovnávacího období (nepíšete, jak je stanoveno) a výměru počítat podle počtu směn naplánovaných na toto VO.
VO může být max. 52 týdnů, a to v případě, že je v této délce stanoveno v KS.
Nastoupí-li zaměstnanec v průběhu VO, zaměstnavatel musí stanovit pravidlo, jak se ohledně něho bude postupovat.
Nemá-li na den svátku směnu naplánovánu, nic neplatíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
23. 1. 2018 8:27
dobrý den, prosím, převzala jsem od ledna mzdy, mám zde recepční,
v pracovní smlouvě týdenní pracovní doba 37,5 hod., hodinová mzda, nepřetržitý provoz na prosincovém výpl. lístku denní úvazek 11 hod. a pracují dva dny denní 12 hod. dva dny volno, dva dny noční a dva dny volno. prosím, je to takto možno mít navedeno? nerovnoměrnou pracovní dobu jsem ještě nedělala, tak moc děkuji, ještě jsem počítala nárok dovolené, je to tedy 1875 roční fond : 12 hod. x 4 týdny dov. :52,143 =12 dnů celoroční nárok? a pokud nastoupí třeba v březnu jak se bude prosím počítat?
a ještě, platí se jim prosím svátek, pokud nemají na ten den naplánovanou směnu? moc děkuji