Re: nerovnoměrně rozvržená pracovní doba
O rozvržení pracovní doby rozhoduje zaměstnavatel.
Dovolená se na hodiny nepřepočítává (zatím), musíte se držet vyrovnávacího období (nepíšete, jak je stanoveno) a výměru počítat podle počtu směn naplánovaných na toto VO.
VO může být max. 52 týdnů, a to v případě, že je v této délce stanoveno v KS.
Nastoupí-li zaměstnanec v průběhu VO, zaměstnavatel musí stanovit pravidlo, jak se ohledně něho bude postupovat.
Nemá-li na den svátku směnu naplánovánu, nic neplatíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
23. 1. 2018 8:27
dobrý den, prosím, převzala jsem od ledna mzdy, mám zde recepční,
v pracovní smlouvě týdenní pracovní doba 37,5 hod., hodinová mzda, nepřetržitý provoz na prosincovém výpl. lístku denní úvazek 11 hod. a pracují dva dny denní 12 hod. dva dny volno, dva dny noční a dva dny volno. prosím, je to takto možno mít navedeno? nerovnoměrnou pracovní dobu jsem ještě nedělala, tak moc děkuji, ještě jsem počítala nárok dovolené, je to tedy 1875 roční fond : 12 hod. x 4 týdny dov. :52,143 =12 dnů celoroční nárok? a pokud nastoupí třeba v březnu jak se bude prosím počítat?
a ještě, platí se jim prosím svátek, pokud nemají na ten den naplánovanou směnu? moc děkuji