Re: Dodatečné DPH a Následné KH
čísla v DPH a KH se musí shodovat, takže, když zahrnete odpočet do přiznání do prosince, i kv KH budou tato čísla v prosinci, jen DPPD by byla dle skutečnosti, pokud by byly částky nad 10 tis., ve vašem případě to bude v součtové kolonce B3 bez uvedení DPPD
Re: Dodatečné DPH a Následné KH
pokud se jedná o odpočty DPH , ne odvody, nechápu proč byste měla dělat dodatečné dph a následné kh
odpočty zahrnete do dph a kh leden s původním DPPD z faktury , nebo do kterého koliv měsíce do tří let od DUZP na fa
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
26. 1. 2018 10:15
Dobrý den
Prosím o radu. Budu dělat dodatečné přiznání k DPH a následné KH, protože mi došly dnes ještě dvě faktury do prosince...
Ale taky jsem zjistila tento týden, že od srpna se mi do DPH a do KH díky špatnému účtování nedostávaly do odpočtu DPH a do KH poplatky banky za službu EET. Každý měsíc to je 200 + 42 (DPH).
v přiznání k DPH zahrnu tento odpočet nyní v dodatečném přiznání najednou.
Co se týká KH, musím za jednotlivé měsíce udělat následná KH.
Je to tak správně?
Děkuji za odpověď.