Re: Zúčtování daní
Nesmí mít podepsáno současně. On podepsal postupně. Druhý zaměstnavatel neměl uplatnit slevu na dani v měsíci nástupu.
Souhlasím. Nedoplatek nevznikl. Jen mne to zaujalo, že jsem sama svého zaměstnavatele bývalého prosila, aby neuplatnil slevu, jenže v daný okamžik ta mzdovka končila a střídali se a pak právě bývalá mzdovka, která v nové firmě ještě udělala vyúčtování daní mi to vyúčtovala, tak jsi to chtěla ověřit, že v tom měla binec.
Díky
Jasně, mohla jsem napsat přésné datumy, psala jsem to původně obecně. Ta pani, co mi to zkopala mi zkopala i nástup z RD ohledně výpočtu dovolené (dovolenou nekrátila, ale brala ji jako nástup) a právě, že byla po mne, když jsem byla na MD. Tak mám trošku na její chyby spadeno :-). Ale pak skončila...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
30. 1. 2018 9:20
Prosím, pokud dva zaměstnavatelé v jednom měsíci uplatnili slevu na dani, ale příjmy nebyly ve stejný den - tj. příjmy od jednoho zaměstnavatele byly do 15. a od 16. byly od jiného - může se udělat vyúčtování daní?