Re: zajistovani doucovani a pausal
ANo, vyúčtování srážkové daně podat musíte, zbytek, jak píšete
dekuji moc, jeste preci jeden dotazek, na podzim kdyz jsem zacala podnikat jsem sla na MSSZ se nahlasit jako vedlejsi a pani me poslala domu, ze pry jako vedlejsi nemusim, tzn. ze nemusim podavat prehled na MSSZ, kdyz budu mit napr vydelek jen 20 tis. Kč. ?
dobrý den, jeste mam jeden dotazek, delam vyuctovani srazkove dane v EPU a neni mi jasne, vyplacena dohoda v říjnu, ale srazkovou dan jsem omylem zaplatila az v lednu 2018. ve vyučtování bude ve sl. 1 částka dane, a v sl. 10 Na dani bylo odvedeno celkem castka dane stejna nebo bude nula a bude az ve vyuctovani 2018 ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
30. 1. 2018 20:47
Dobrý den,
podnikam jako osvč vedlejí, zajistuji pred dalsi osoby vyuku aj a cj, doucovani. mam dve ucitelky, vyplacim jim mesicne penize na zaklade DPP a zaplatim srazkovou dan za ne. Otazka zni, zda si mohu udělat přiznání pausalem ? Budu mít 60% N, mám ŽL ?