Re: Zanedbání povinné výživy
Jestliže máte zdr.problémy, neobrátil jste se na lékaře? Na neschopenku nárok nevznikl? Ve výši výživného se musíte obrátit na soud, aby posoudil nové podmínky vzhledem k příjmovým možnostem. Ovšem aby byla vzata v úvahu situace vzhledem ke zdr.stavu, bude třeba vyjádření lékaře. Neuvádíte, zda jste se obrátil na soc.odbor (měst.úřad) ohledně možnosti poskytnutí soc.příspěvku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
20. 11. 2005 20:33
Dobrý den prosím pomoste radou co dělat ,když ze zdravotních důvodů nenůžu platit navrhnutou částku na dvě děti 4000kč určená částka byla soudem poze navrhnutá nebyla definitivní zaplatil jsem zatím 10%skoro celý rok jsem vedený na úřadu práce pro své zdravotní problémy nemůžu sehnat vhodnou práci tento měsíc se mi podařilo sehnat ovšem nevím jak to zvládnu snažím se řešit výžiné na děti posilat peníze podle momentální situace Tak se ptám může policie stanovit bez soudu VÝŽIVNÉ a TRESTAT KDYŽ JSEM NEMNĚL JINÉ VÝCHODISKO .Mockrát děkuji za vysvětlení