Re: daňové zvýhodnění zpětně
Napadá mne:
Dejte mu potvrzení o zdanitelnych příjmech.když si sežene potvrzení ze školy,tak si může udělat daňová přiznání a preplatek mu tam vyjde.
Re: daňové zvýhod. zpětně-jak vyplnit?
Druhá strana Prohlášení vzor č. 25
dole nad Potvrzuji pravdivost a úplnost údajů je tabulka kde je nad ní přímo uvedeno, že se tabulka použije pro dodatečné uplatnění daňového zvýhodnění v rámci ročního zúčtování záloh a daňového zvýhodnění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
14. 2. 2018 14:52
Prosím o pomoc:
zaměstnanec přestal uplatňovat daň. zvýhodnění na syna z důvodu ukončení studia a nástupu do zaměstnání v roce 2012.
Dnes 14.2.2018 přišel s tím, že syn při zaměstnání studuje na VŠ (je mu 24 let) a on si může uplatnit daň. zvýhodnění. Problém je, že mi to oznámil dnes, když syn studuje již třetím rokem! Tři roky zpětně jsem vždy prováděla roční zúčtování. Za 2017 ještě nemám hotovo. Pořád se ptám, jestli není nějaká změna a není...a najednou...
Co s tím?
Děkuji.