Re: pracovní doba v těhotenství
Zákoník práce § 241
odst. 2) Požádá-li zaměstnankyně nebo zaměstnanec pečující o dítě mladší než 15 let, těhotná zaměstnankyně nebo zaměstnanec, který prokáže, že převážně sám dlouhodobě pečuje o osobu, která se podle zvláštního právního předpisu považuje za osobu závislou na pomoci jiné fyzické osoby ve stupni II (středně těžká závislost), ve stupni III (těžká závislost) nebo stupni IV (úplná závislost) o kratší pracovní dobu nebo jinou vhodnou úpravu stanovené týdenní pracovní doby, je zaměstnavatel povinen vyhovět žádosti, nebrání-li tomu vážné provozní důvody.
Re: pracovní doba v těhotenství
No, jsou tam ty provozní důvody a ona nechce žádat z důvodu problémů v těhotenství, ale stěhování. Takže bude záležet na tom, jak zaměstnavatel vyhodnotí ty provozní důvody. Ale jinak máte pravdu, nedošlo mi, že i když to nebude z důvodu problémů v těhotenství, tak tento § asi bude možné uplatňovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
20. 2. 2018 9:11
Dobrý den,
pracuji jako administrativní pracovnice. Moje prac. doba je 6 - 14 hod..
V současné době se ještě stěhuji za přítelem do 15 km vzdáleného místa od mého pracoviště.Chtěla bych si zažádat o úpravu pracovní doby 7,30 - 15,30. Existuje nějaký zákon,že pokud jsem těhotná,tak mi zaměstnavatel musí vyjít vstříc, anebo je to jen na dobré vůli a dohodě?
Děkuji za radu Jana