Re: GDPR přípravy
No já pracuju v rodinné firmě a když o tom začnu mluvit tak slyším jen "Hlupáku mlč, nebo už nepokračuj" Docela se bojím jestli to do toho května stihnem všechno vstřebat protože sankce jsou astronomické.
>Mám zakoupeno úplné znění ÚZ
>Ochrana osobních údajů GDPR
>na školení nám bylo řečeno, že je důležitý článek 5,6
>no a protože s tím nikdo nemá zkušenosti, tak pak
>jdete ze školení
>s pocitem, že nic nevíte a že všechny informace mají
>být
>zakopány hluboko do země.
Zuziku,
ÚZ 1209 je pro začátek dobré.
Jen uváděné články bych rozšířil o 4, 13, 15, 17, 24, 28, 30. A to je úplné minimum.
Doporučuji také Metodické aktuality 4/2018, které se chystají do tisku. Je to srozumitelně popsáno a jsou tam vzory podle čl. 13 a 30.
Hezký den!
me85,
GDPR se nedá popsat do jednoho příspěvku.
Dejte si do vyhledávače na tomto webu heslo GDPR a je tam 10 stránek odkazů, co zde již zaznělo. Pak se zeptejte na něco konkrétního.
GDPR je hlavně o papírech. Vyrobíte jich šanon a máte velkou pravděpodobnost, že nedostanete pokutu.
Hlavní přínos GDPR je pro různé školitele a autory publikací. Zatím jsem zaznamenal 4 rozsáhlejší komentáře.
V pondělí jsem dostal na e-mail nabídku na školení o GDPR na 12 hodin za pouhých 37 000 + 21 % DPH. A pak že GDPR je k ničemu!
Neklesejte na mysli, byli jsme před GDPR, budeme i po jeho účinnosti.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
20. 2. 2018 9:23
Hezké ráno,
Prosím jen o info jak moc jste připravení na GDPR. My jsme firma zabývající se oděvní výrobou, máme 13 zaměstnanců. Nakupujeme materiály ze zahraničí (Itálie, Německo) vyrábíme v Bulharsku. Výrobky dodáváme hlavně do Švýcarska,Německa, i na český trh.
Na internetu jsou ty interpretace GDPR hrozně nesrozumitelné, asi na to u nás zůstanu sama, protože ostatní pro informace kolem GDPR nemají časovou kapacitu.
Prosím o info jaké agentury zabývající se GDPR se Vám třeba osvědčily, kde hledat kvalitní zdroje informací. Jestli někdo třeba pracujete v podobně velké firmě, prosím jen orientačně o info co jste museli zajistit už teď a na co si dát pozor.
díky moc za jakékoli v info