Re: GDPR přípravy
No já pracuju v rodinné firmě a když o tom začnu mluvit tak slyším jen "Hlupáku mlč, nebo už nepokračuj" Docela se bojím jestli to do toho května stihnem všechno vstřebat protože sankce jsou astronomické.
>Mám zakoupeno úplné znění ÚZ
>Ochrana osobních údajů GDPR
>na školení nám bylo řečeno, že je důležitý článek 5,6
>no a protože s tím nikdo nemá zkušenosti, tak pak
>jdete ze školení
>s pocitem, že nic nevíte a že všechny informace mají
>být
>zakopány hluboko do země.
Zuziku,
ÚZ 1209 je pro začátek dobré.
Jen uváděné články bych rozšířil o 4, 13, 15, 17, 24, 28, 30. A to je úplné minimum.
Doporučuji také Metodické aktuality 4/2018, které se chystají do tisku. Je to srozumitelně popsáno a jsou tam vzory podle čl. 13 a 30.
Hezký den!
me85,
GDPR se nedá popsat do jednoho příspěvku.
Dejte si do vyhledávače na tomto webu heslo GDPR a je tam 10 stránek odkazů, co zde již zaznělo. Pak se zeptejte na něco konkrétního.
GDPR je hlavně o papírech. Vyrobíte jich šanon a máte velkou pravděpodobnost, že nedostanete pokutu.
Hlavní přínos GDPR je pro různé školitele a autory publikací. Zatím jsem zaznamenal 4 rozsáhlejší komentáře.
V pondělí jsem dostal na e-mail nabídku na školení o GDPR na 12 hodin za pouhých 37 000 + 21 % DPH. A pak že GDPR je k ničemu!
Neklesejte na mysli, byli jsme před GDPR, budeme i po jeho účinnosti.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
20. 2. 2018 9:23
Hezké ráno,
Prosím jen o info jak moc jste připravení na GDPR. My jsme firma zabývající se oděvní výrobou, máme 13 zaměstnanců. Nakupujeme materiály ze zahraničí (Itálie, Německo) vyrábíme v Bulharsku. Výrobky dodáváme hlavně do Švýcarska,Německa, i na český trh.
Na internetu jsou ty interpretace GDPR hrozně nesrozumitelné, asi na to u nás zůstanu sama, protože ostatní pro informace kolem GDPR nemají časovou kapacitu.
Prosím o info jaké agentury zabývající se GDPR se Vám třeba osvědčily, kde hledat kvalitní zdroje informací. Jestli někdo třeba pracujete v podobně velké firmě, prosím jen orientačně o info co jste museli zajistit už teď a na co si dát pozor.
díky moc za jakékoli v info