Re: zaměstnavatel nemá náhradní práci
1. Záleží na tom, jak máte rozvrženou pracovní dobu. Pokud rovnoměrně a zaměstnavatel nepřiděluje práci v rozsahu stanovené týdenní PD, jedná se o překážku na jeho straně.
2.Převedení na jinou práci je možné jen se souhlasem zaměstnance.
3. Není-li zaměstnanec převeden, náleží mu nejméně 60 % průměru.
4. O době čerpání dovolené rozhoduje zaměstnavatel (věta "nechci vybírat.." je o ničem).
5. Neplacené volno nelze nařídit, pouze povolit k žádosti zaměstnance.
6. Je-li PD rozvržena nerovnoměrně (=krátký, dlouhý týden), zaměstnavatel stanoví harmonogram směn podle svých potřeb=nemá-li práci, směnu nenařídí a jste doma zadarmo.
7. Jak se bránit? Na tuto otázku se nedá odpovědět, málo informací.
8. Slyšet je ve vyjmenovaných slovech.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
20. 2. 2018 21:02
dobrý den -pracuji ve stavební firmě.stane se ,že zaměstnavatel nemá pro mě práci z důvodu špatného počasí a nemá náhradní práci jinde.dá mi dovolenou,kterou nechci vybírat nebo mi řekne,že si to mohu nadělat buď na přesčasech ,nebo během roku,nebo jsem doma na neplaceném volnu-na co mám nárok v případě,že pro mne v daný den nemá jinou práci a nechá mne doma zadarmo.děkuji za odpověď
p.f. o nějakých 60% neuvažuje ani o tom nechce slišet,postupuje podla zákona a jak se bránit