Re: OT: Re: zaměstnání Lidl
Mám známé co tam pracují, a nikdo si nestěžuje, ba naopak. Nevím přesně, jak je to se směnami, ale mám takový pocit, že klasika 40h týdně, možná sem tam přesčásek, ale placený. Mám tam i jednu kamarádku na brigádě, ale má zkrácený úvazek kvůli škole, dochází tam podle potřeby, někdy více někdy méně, ale říkala, že teď když budou ještě zvyšovat mzdyv Lidlu, tak se dostane na 16k čistého, což je krásné si myslím na brigádu:)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
22. 2. 2018 7:11
Dobrý den, prosím Vás, neznáte někoho kdo pracuje v Lidlu? Měla bych zájem tam pracovat, nabízí docela slušné peníze, na prodavačky. Ale chtěla bych vědět jak je to ve skutečnosti s hodinami, kolik hodin za den jsou opravdu v práci, protože inzeráty jsou třeba na 30 - 35 hodin týdně, ale nevím zda čistého času nebo je k tomu přestávka a navíc hodiny, co zůstávají po uzavření prodejny atd., prostě praktické věci bych ráda od někoho, kdo tam má praxi. Zavolat si tam můžu samozřejmě taky sama, takové rady nechci, ale opravdu jak je to ve skutečnosti. Lidl mi totiž přijde jediný normální market z výběru Kaufland, Penny, Albert..... Děkuji Vám Monika