Re: Matka a odpočty na děti
Ano v novem zamestnani od toho srpna 2017 jsem si danove zvyhodneni na deti uplatnovala ja. A byly mne vyplacene bonusy.
Priznani jsem chtela podat proto, ze sem si myslela ,ze ty chybejici dva mesice, ktere nikdo neuplatnoval, my budou jakoby doplaceny :-).
Re: Matka a odpočty na děti
Nejen, že by Vám nebyly daňové bonusy doplaceny, ale ještě byste musela kvůli podání DAP vrátit státu daňové bonusy, které Vám byly vyplaceny v zaměstnání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
28. 2. 2018 18:37
Dobrý večer, prosím o radu. Od ledna 2018 jsem oficialne rozvedena. V lonskem roce, jsem ukoncila rodicovsku dovolenu, po te v evidenci na up a od srpna v zamestnani-prijem 54000Kc, pojistne 18300 Kc, vyplacene bonusy 12 000/zaokrouhluji/Kc.
Byvaly manzel si uplatnoval dve deti po dobu 5 mesicu. Zbytek si budu uplatnovat ja-tedy 7 mesicu.
Otazka zni, kdyz si to spocitam, vyjde mne vratit castku 12000Kc???
Jak to bude prosim spravne, opravdu budu vyplacene bonusy vracet, kdyz jsem si nevydelala vic nez 66 000 Kc???
Dekuji za radu, jsme bezradna.