Teď mi volala paní ze sociálky, že mám špatrně vyloučené doby u jednoho zaměstnance v měsíčním hlášení o vyměřovacích základech u malé organizace. Zaměstnanec odešel 25.10.2005, takže jsem měla dát 6 dní do vyloučené doby. Když jsem volala programátorce, že to program do přehledu nevyjíždí, řekla mi že to již naplatí dopočítávat dny po ukončení prac.poměru do konce měsíce a na soc. v Praze, že jim řekli, že to tam nemá co dělat. Tak teď nevím jak je to správně. Děkuji za váš názor.
Re: Přehled vyměř.základů na sociálku
Mám stejnou zkušenost se sociálkou jako Vy, programátorka by Vám měla říci, odkdy to neplatí nebo by měla ona sama na tu sociálku zavolat...
22. 11. 2005 13:36
Teď mi volala paní ze sociálky, že mám špatrně vyloučené doby u jednoho zaměstnance v měsíčním hlášení o vyměřovacích základech u malé organizace. Zaměstnanec odešel 25.10.2005, takže jsem měla dát 6 dní do vyloučené doby. Když jsem volala programátorce, že to program do přehledu
nevyjíždí, řekla mi že to již naplatí
dopočítávat dny po ukončení prac.poměru do konce měsíce
a na soc. v Praze, že jim řekli, že to tam nemá co dělat. Tak teď nevím jak je to správně. Děkuji za váš názor.