Dobrý den, prosím o radu. Omylem jsem zdanila příjem roku 2004 v daňovém přiznání 2003 (byl to příjem za prosinec 03, ale přišel v lednu 04). Do daňového přiznání 2004 jsem to nezahrnula. Mám udělat dodatečné přiznání za rok 2003 a rok 2004? Jaké mi z toho plynou problémy? A jak vypadá dodatečné přiznání k DPFO (znám pouze dodatečné přiznání k DPH a myslím, že k příjmovce se dělá jinak)? Předem děkuji za odpovědi a názory. Dana
Re: DE-příjmy r.04 zdaněné v r.03
Státu jste zaplatila daň z příjmu dříve než jste měla. Já osobně bych žádné dodatečné daňové přiznání nepodávala. Kdyby jste to udělala oačně, tak by z toho koukalo penále, ale takhle Vám nic nehrozí.
22. 11. 2005 16:12
Dobrý den,
prosím o radu. Omylem jsem zdanila příjem roku 2004 v daňovém přiznání 2003 (byl to příjem za prosinec 03, ale přišel v lednu 04). Do daňového přiznání 2004 jsem to nezahrnula. Mám udělat dodatečné přiznání za rok 2003 a rok 2004? Jaké mi z toho plynou problémy?
A jak vypadá dodatečné přiznání k DPFO (znám pouze dodatečné přiznání k DPH a myslím, že k příjmovce se dělá jinak)?
Předem děkuji za odpovědi a názory.
Dana