Re: Vyplnění formuláře DPFO
Paní na podatelně není ta, co vrací peníze. Tak to tam dopište rukou. Nebo zajděte přímo za správcem nebo pošlete poštou.
Nebo paní přesvědčte, ať to přijme a nechá to na vyřešení správci. Nebo se paní zeptejte, když to máte vytištěné z jejich webu, tak jestli vrací i všechny elekronicky podané, když to tam není.
Narazil jste na "odborníka".
Re: Vyplnění formuláře DPFO
v EPO máte tři možnosti vrácení - vybíráte "puntíkem" - buď složenkou, nebo na účet v CR v CZK, nebo na zahraniční účet. Pokud máte zaškrtnutu druhou volbu, bere se automaticky účet v korunách a v české bance... a u českého účtu vlastníka účtu nevyplňujete...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
5. 3. 2018 14:01
Dobrý den, vyplňuji formulář DPFO, mám přeplatek, a tedy vyplňuji tabulku o vrácení přeplatku. Chci formulář odeslat elektronicky ale nejde mi tam nikde vyplnit "Vlastník účtu" a "měna, ve ktreé je účet veden" můžete mi s tím prosím poradit