Re: DPFO-musí být potvrzení druhého z po
Zvážila bych, zda uvést do textové přílohy to, co jste k péči o děti napsala zde. Uvidíte, co bude chtít správce daně doložit.
"Potvrzení zaměstnavatele druhého z poplatníků pro uplatnění nároku na daňové zvýhodnění pro účely podání daňového přiznání" by se přikládalo k DAP eventuelně v případě, že by děti vyživoval (a měl ve společně hospodařící domácnosti) i druhý poplatník (manžel,...)
Re: DPFO-musí být potvrzení druhého z po
Aha děkuji. Podávám to poprvé, tak vůbec nevím :o( A kdyby na tom trvali, tak mi asi dají vědět, že to chcou doložit že?
Mohla bych Vás ještě poprosit....včera jste mi odpovídala na odpisy u pronájmu...můžete se ještě proím podívat na ten posl. dotaz, jestli je to tak správně? Děkuji.
https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1570235
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fiasko McDonald’s: Když AI reklama ztratí duši, nepomůžou ani miliony na kampaň
Jak na převod akcií ve společnosti? Tři fáze, které nesmíte pokazit
Zapomněli jste zdanit finanční výhru? Očekávejte psaní od berňáku
Zneužívání podpory od pracáku končí. Úřad zpřísňuje pravidla
Čím vyšší věk, tím vyšší důchod. Novinka, která těší nejstarší seniory
Společné podnikání matky a dcery: Jak lásku k přírodě proměnily v kvetoucí byznys
27. 3. 2018 7:47
Dobrý den, vyplňuji DPFO-příjmy ze závislé čin. a z nájmu. Uplatňuji svoje dvě děti a chce to po mně přílohu Potvrzení zaměstnavatele druhého z poplatníků pro upl. daň. zvýhodnění. Musím ho dokládat, když jsme rozvedení a děti mám v péči? Na EPO to píše, že je to propustná chyba. Děkuji.