Re: GDPR - OSVČ
No právě, já si také myslím, že se mě to týká, ale když se kohokoliv zeptám ze svého okolí, jak a co budou zpracovávat, abych získala nějaké informace, každý tvrdí, že se jich to netýká. Je někde k nastudování materiál, který by se týkal malých podnikatelů? Moc děkuji za reakci. Myslím, že nás je více, kteří v tom plavou, ale stydí se zeptat. Raději říkají, že se jich to netýká.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
10. 4. 2018 13:46
Dobrý den,
prosím, máte stejné zkušenosti s tím, že kdykoliv se zeptám nějaké OSVČ, jak řeší GDPR, odpoví, že nijak, že se ho to netýká, že je jen maličký živnostník? Dokonce, že jeho účetní říkala, že se ho to netýká?
Lze někde najít nějaké informace o tom, co se týká a netýká maličkých živnostníků? Co je jejich povinnost ohledně GDPR? Moc děkuji za všechny odpovědi, ale jsem už z toho fakt zoufalá. Jsem také maličký živnostník, pár klientů mám, ale nevím, co a jak. Díky JančaK.