Re: dopis od statutárního města Ostravy
díky takže co podniknout krom toho, že zajdu na poštu, kde by mi snad měli dát info kde se písemnost nachází.
Mám odesílateli napsat e-mail co po nás chtějí. Pošťačky jsou tu v Prostějově příšerné, zazvoní, utečou a ve schránce jen torza dokladů o nezastižení adresáta.
Re: dopis od statutárního města Ostravy
Na poště vám dopis předají. Nechápu, co tady řešíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
4. 6. 2018 13:53
Dobrý den. Jsme s.r.o sídlící v Prostějově.Na začátku našeho podnikání stála, ale fyzická osoba, která sídlí taky v Prostějově, ale už žádnou činnost prakticky nevykonává. Dneska jsem ve schránce našla útržek z doporučeného dopisu od Statutárního města Ostravy adresovaný na fyzickou osobu. Bohužel pošťačka nevyplnila kde si písemnost můžem vyzvednout. V Ostravě jsme do roku 2016 prodejnu,kde své zboží prodávala i fyzická osoba. Současně prodáváme již jen pod značkou s.r.o. Myslíte, že s tím dopis může souviset? Jinak centrála firmy sídlí v Prostějově v Olomouckém kraji. Díky moc za informaci
odesilatel na útržku vhozeném ve schránce byl :
Statutární město Ostrava
Prokešovo nám. 8
729 30 Ostrava
Prosím o radu a díky moc za info