Re: Prac. smlouva (homeoffice)
>>Dobrý den, prosím jak nastavit prac. smlouvu s fixní
>>odměnou 3000,- kč měsíčně. Bude se jednat o HPP
>>homeoffice, bez nároku na dovolenou. Děkuji za radu
>
>Podle mne není možné uzavřít pracovní smlouvu a v ní
>stanovit, že zaměstnanec nemá nárok na dovolenou.
>Zaměstnanec se myslím nemůže předem zbavit svých práv.
HPP bývala zkratka používaná pro PP na plný úvazek. Pokud je to tak, nechybí u výše mzdy nula?
Fixní odměna má být měsíční mzda?
Podmínky pro home office je třeba dohodnout, i v tomto případě platí dohodnutá výše úvazku. Je-li sjednán home office, není právo na většinu důležitých osobních překážek v práci dle NV č. 590/2006 Sb., na očr apod. Právo na dovolenou platí a nelze se ho vzdát.
>
Re: Prac. smlouva (homeoffice)
Původní dotaz:
Dobrý de, mám prac.smlouvu na dobu určitou 1 rok. po 1/2 roce jsem se se zaměstnavatelem dohodla na snížení úvazku a to na 1/4 s fixní odměnou 3000,-. Není v tom problém? Děkuji
Nebude to přímo hodinová mzda za vykonanou práci za měsíc dostanu mzdu 3000,-. jsem v ČID takže se nebude muset doplácet do minima.
https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1580113
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
8. 6. 2018 9:43
Dobrý den, prosím jak nastavit prac. smlouvu s fixní odměnou 3000,- kč měsíčně. Bude se jednat o HPP homeoffice, bez nároku na dovolenou. Děkuji za radu