Re: Jak Dodateč.DPH
původní fakturu jste již uhradili? jestli ano, tak bych 3Kč neřešila. Není to správně, ale je to zanedbatelná částka.
Mám zkušenost: zadala jsem od dodavatele fakturu a přehodila čísla, nevšimla jsem si (31 234 / 31 243). Uhradila správně, na fú šlo špatně. po 2 měs jsem si toho všimla, volala jsem na FÚ, jestli to mám řešit a dělat dodatečné. systém kontroly na finančáku to přešel, nevyskočila tam žádná chyba, tak jsem to nechala být. Přicvakla bych to k první faktuře s nějakým vysvětlením, proč je to 2x a jinak....
Re: Jak Dodateč.DPH
Já to ještě zvážím, ale raděj bych opravila, aby mně pak třeba zamtel nepeskoval. A paní Mirko prosím Vás jak - přes ten interní doklad? nějak si s tím nevím rady... děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
20. 7. 2018 0:02
Prosím o radu, dostali jsme fakturu od dodavatele a zaúčtovali (byla s odečtenou zálohou a DPH v ní), nyní dodavatel poslal tuto fakturu opravenou o 3 Kč nižší DPH (s tím samým číslem jen jiná částka v DPH)částka celkem zůstává nezměněna-že prý daňový poradce změnil.
Jak já nyní udělám dodateč.přiznání k DPH na 3 Kč interním dokladem? Je to k DPH za květen. Doklad-tedy fakturu mám 2 obě se stejným var.symbolem a datumy, jen jiná částka v DPH. Děkuji moc za radu.