Re: nemocenské pojištění
K nemocenské se přihlašujete na SSZ, ale z vlastní zkušenosti vím, že se mi to nevyplatí. Placená měsíční částka je neúměrná k almužně vyplácené během nemoci, k papírování kolem toho a buzerace jestli jste v době nemoci doma. Podnikatel stejně v podstatě marodit nemůže....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
6. 12. 2005 12:45
Dobrý den,
zahájila jsem samostatně výdělečnou činnost a zaregistrovala jsem se na zdravotní pojišťovně a OSSZ. Do 31.1 2006 bude činnost vedlejší protože budu zaměstnána a od 1.2.2006 činnost hlavní. Prosím o informaci zda jsem registrací na zdravotní pojišťovně zároveň přihlášena k nemocenskému ojištění z kterého by mi byla vyplácena nemocenská nebo zda musím tak učinit zvlášť a stačí až od 1.2.2006?
Děkuji
A.