Re: Vytí psa v bytě sousedů
nevím, kde bydlíte
navrhněte jim, aby psa přes den umísťovali do "psí školky" - možná je u Vás v okolí také otevřen
jestli mají toho psa rádi, tak přece nemůže být problém, aby to řešili - neumím si představit nechat psa zavřeného celý den v panelákovém bytě (to si ho raději neměli pořizovat)
>
>
>>>>>
>>>>>
>>>>>Jojo, už to vypadá, že my se cpeme do psí boudy, ne,
>>>>>že psi bydlí v lidském obydlí. Bezohlednost lidí
>>>>>nezná
>>>>>mezí.
>>>>
>>>>spíš bych řekla, že je to týrání zvířat, hnala bych
>>>>to
>>>>tímto směrem
>>>
>>>Ne, je to týrání lidí, kteří tam bydlí. Je to dům, ne
>>>psinec. Ochrana by spíše měla směřovat k lidem.
>>
>>chudáci jsou jak pes, tak obyvatelé domu, kteří musí
>>to vytí poslouchat. Opravdu musí? Je zvlláštní, že
>>nemá
>>tazatel nikde dovolání.
>
>jak nemá, dyk nám ještě ani blíže neuvedl, co jsem mu
>psal, tak čekejme, zda a kdy se ozve.
.já jsem SVJ , ale patříme pod SBD ,jinak psal jsem na městský úřad , psal jsem na veterinu , ale tady funguje tak , že krajská veterina je dopředu informovala o stížnosti na týrání psa ,takže když tady asi byli možná(ale spíš tady nebyli vůbec vše řešili přes telefon ) tak pes byl majiteli odvezen pryč takže nic nezjistili , napsal jsme stížnost krajskou veterinu , upozornil jsem ministerstvo na laxní přístup krajské hygieny,ale ti jen opsali to co napsali z Krajské veteriny . Mám dotaz co to je když je dopředu upozorní na kontrolu , není to náhodou podvod ??
upřímně Vás lituju, úplně vím,co prožíváte :-(
já bydlím v domě, kde jsou 4 byty, které se pronajímají.
a ve 2 bytech ze 4 je dohromady 5 psů !!!
vedle sousedka bydlí v menším bytě, než bydlím já sama, a má tam 3 psy.
ten binec,když jsou doma sami...městská policie nepomohla,než přijedou,je klid.
pan majitel sice udělá bububu a je chvilku kllid, ale není to řešení.
bohužel dneska má kdekdo a leckde psa po novém občanském zákoníku to ani majitel v pronajatém bytě nemůže zakázat !
a dokazujte,že míra štěkotu a bordelu psů je nad míru obvyklou...
jste jako moje sousedka, ta na mé stížnosti reagovala tak, že pes nemňouká a že tu bydlí déle než já.
ano,pes zato nemůže,
sousedka ano
a na takové reakce tohto typu jsem alergická, to jako sorry !!!!!
chtěla bych vidět,jak byste reagovala Vy, když by se pes prošrábal (a to si nedělám srandu,to se opravdu stalo) přes sádrokarton sousedů na společnou chodbu a Vy jste se nemohla dostat z bytu, protože nevíte,co ten pes udělá a funí Vám hned za dveřmi, u sousedního bytu díra jak po kulometu a sousedi nikde.
a co myslíte,že se stalo? pan majitel to pravil, sousedka nakonec zaplatila a nic jiného se nezměnilo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2019 6:49
Chci se zeptat , v roce 2015 se do paneláku nastehovali dva lidé a pes , nejdřív psa zavírali do lodžie od 05:30 až do 17:00 jenze pes vykonával svou potřebu v lodžiii , všechny lodžie byly pomočené . Upozornil jsem tohoto nezodpovědného majitele na to , takže psa teď do dnešního dne zavírají v bytě. Teď pes vyje od 06:08 až do 17:15 kdy se oba vrací , pes celou den tady vyje . Psal jsem na úřad , ale nic se nezměnilo , psal jsem na veterinu , ale taky nic nevyřešili . Volall jsem i na měs. policii protože pes vyl od 05:30 , myslel jsem , že je to rušení nočního klidu , ale když přijeli tak mi řekli , že je to přirozený projev psa , takže taky nic , nevím jak dál postupovat můžete mi poradit ?