Smlouva zní na : pronájem reklamní plochy v rámci plesu za 4500,- (v praxi to znamená cedule s logem odběratele)... Odběratel, za tento pronájem "zaplatil" mobilním telefonem v hodnotě 4500,-. Tento byl následně vložen jako cena do tomboly. Možná je to celé špatně, ale já jsem to nevymýšlela, takto mi to přistálo na stole a já řeším, jak s tím naložit... Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 3. 2019 12:29
Dobrý den, chci se jen ujistit, jsme plátci DPH, přísp. org. pořádali jsme ples pro městskou část a jedna z firem si "zaplatila" pronájem reklamní plochy v rámci tohoto plesu novým mobilem, který byl vlastně cenou do tomboly v hodnotě 4500,-. Navíc ve smlouvě není uvedeno, jestli se jedná o cenu s/bez dph, ale dejme tomu, že včetně (to si ještě s nimi ujasním) - udělám tedy doklad o použití, odvedu z 4500,- DPH a základ dám na ostatní provozní výnosy? Nenapadá vás ještě nějaká jiná záludnost, který by z toho koukala? Děkuji