Cituji vás : od zaměstnavatele manželky mám potvrzení, že neuplatňuje daňové zvýhodnění na děti od 7/2018. a hned na to píšete, opět cituji : V potvrzení o příjmech jiného zaměstnavatele 1-5 má uplatněné děti. Takže manželka do června uplatňovala a přesto on 1-5 taky uplatňoval?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 3. 2019 8:01
Dobrý den,
měla bych na Vás prosbu, dělám zaměstnanci roční zúčtování. U nás začal pracovat od 1.6.2018, od zaměstnavatele manželky mám potvrzení, že neuplatňuje daňové zvýhodnění na děti od 7/2018, já dávala, že on neuplatňuje od 8/2018. Ptám se jak je to v ročním zúčtování? V potvrzení o příjmech jiného zaměstnavatele 1-5 má uplatněné děti, za 6/2018 nemám zde nic ani čestné prohlášení (ani jsem neuplatňovala ve mzdě) a za 7/2018 to potvrzení. Mám mu teda uplatnit děti 1-5 + 7/2018? Tzn. 6 měsíců? Moc děkuji, nikdy jsem to neřešila. Hezký den