Takže jen co vyplním přes net do formuláře daňového přiznání přes EPO, přes EPO i formulář Vybrané údaje z Výkazu zisků a ztrát pro podnikatele, Vybrané údaje z Rozvahy pro podnikatele? Žádné podklady z UCE tedy nepřikládám........Jen mi není jasné jak přílohu k účetní závěrce, kterou jsem si vytvořila ve wordu dostanu k tomuto celku při odeslání datovkou. To je tak když ze sekretářky děláte účetní :-(
https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/form/prilohy.faces
Tady na té stránce se ta Příloha k závěrce "natahuje" do EPO.
Sedím a nechápu to upozornění. Finanční výsledek, výsledek hospodaření i výsledek hospodaření po zdanění se mi rovná. Mám stejnou částku, protože daň je nula a výsledek hospodaření za účetní období je bez vyplnění, a proto mi to hlásí chybu. Přitom i v účetnictví mám na tomto řádku nulu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
28. 3. 2019 12:02
Dobrý den, poprvé posílám daňové přiznání přes datovku. Mám v EPO vytvořené přiznání, Rozvahu a Výkaz zisků a ztrát. Toto vše pošlu na FÚ a co dál? Jak přiložit přílohu k účetní závěrce? Přikládají se i tiskopisy z účetního programu - rozvaha a výsledovka? Zasílá se pak ještě nějaký tiskopis po podání daňového přiznání někomu dalšímu?