Náhradu mzdy také nezaplatil? Uznal PN jako pracovní úraz? Je Zapsán v evidenci úrazů?
Nezaplatil ani náhradu mzdy za prvních 14 dní, ani neodeslal doklady na příslušnou sociálku. Jednalo se o nepracovní úraz a záznam jsem dodala také. Na mé dotazy kdy vyplatí a odešle mi s výsměchem neustále tvrdí, že nikdy. Nevím kam se obrátit. Ptala jsem se na sociálce a tam paní řekla, že musím na zaměstnavatele více tlačit. Ale jak to mám udělat když je mu všechno k smíchu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 4. 2019 9:20
Dobrý den, měla bych dotaz. Jsem zaměstnaná a před dvěma měsíci jsem utrpěla nepracovní úraz a jsem v PN. Bohužel zaměstnavatel mi odmítá nemocenskou zaplatit a ani podklady neodeslal na ČSSZ. Nevíte kam se mám obrátit kdo by mi pomohl? Na ČSSZ jsem byla a paní mi sdělila, že musím tlačit na zaměstnavatele, ale ten se mi jen vysmívá. Jsem už zoufalá a nevím co s tím. Já doklady řádně odevzdala a přesto jsem bez nemocenské. Co mohu udělat více nebo kam se obrátit? Děkuji