šéfredaktor svojí novou koncepcí v breznu uspesne zlikvidoval bc. Hlavne svou arogancí a zablokovanim ip adres lidi kteri to tu drzeli na vysoke odborne urovni. Ucelem bylo zrejme aby se tazatele presunuli na placene rady podnikatel.cz. uz to neni hojně navstevovane odborne forum na vysoke urovni ale drbarna se spoustou nezodpovezenych nebo spatne zodpovezenych otazek. Diky sefredatore Kecalku.
no právě. hovorka zničil něco, co fungovalo perfektně, prachy by taky díky návštěvnosti z toho měli. ale cílem bylo, aby rady nebyly zdarma, jak tady p.á.j.a, p.a.v.e.l., a.l.e.n, VH, a spousta ostatních zdarma a dobře radili. lepší jsou mnohdy špatné rady, ale za min. 299 kaček na podnikatel.cz.
Hm, takové perly, které v poradně píše paní K.u.č.e.r.o.v.á., to je něco . To i daňaři a právníci zírají.
Viz např. věta z odpovědi: " Judikatura postupně dospěla k závěru, že činnosti ‚obojetné‘ povahy nespadají daňověprávně do kategorie nedovoleného ‚švarcsystému‘". ´
Vůbec celá odpověď živnostník a Švarcsystém se řadí spíše do kategorie populárního článku, než odborného poradenství.
Ale hlavně, že je to zpoplatněno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 6. 2019 23:29
Dobrý den,
již od roku 2008 jsem uživatelkou portálu business.center.cz jako účetní. Vždy jsem byla s vámi nabízenými službami maximálně spokojená, ale... Za poslední rok se na vašich stránkách změnilo tolik věcí, že ani nevím jestli nebudu raději využívat jiný informačně poradenský portál. Nevím jestli si uvědomujete, že zdražení šablon o 100 % pro účetní (OSVČ / korporáty / firmy) bude znamenat vyhledání jiných dostupných alternativ, když se dají v podstatě stejné šablony stáhnou na portálu finanční správy / ministerstva vnitra zdarma?!
Očekávala jsem po zdražení šablon výrazné zlepšení vašich služeb ať je to po stránce účetnictví, práva, diskusního fóra, tak i telefonické podpory! Ovšem opakem byla pravda!!!
Diskusní fórum se stalo za poslední měsíce tak nepřehledné a naprosto nepoužitelné (odpovědi na dotazy nejsou téměř žádné), že ani nevím, pro vlastně na stránkách máte. Z oblasti práva máte tak neaktuální zákony, že se vlastně divím, že zákony na vašich stránkách vůbec uvádíte! Některé zákony nemáte téměř 2-3 roky novelizovány.
Poslední "hřebíček" do rakve je vaše telefonická podpora, díky které jsem se v minulých letech mohla alespoň mohla ujistit o aktuální problematice v oblasti učetnictví, ale za posledních 14 je podpora na bodu mrazu. Hlavně že nyní odkazujete na podporu, která je zpoplatněná....
Chtěla bych se zeptat, zda-li do budoucna vrátíte šablony na cenu max. 99,- , budete pravidelně novelizovat zákony a bude opět fungovat telefonická podpora zdarma?
Děkuji,
Alena L.