omlouvám se....až teď jsem si všimla chyby v datumu...
..... dohoda o vyplacení odstupného bude s datem 31.1.2020.
......výpověd´k datu 30.11.2019
mě šlo o to, že pokud převezme výpověd´již dnes ,tj. datum převzetí bude 29.7.2019...jestli to není nějaký problém......
kvůli tomu, že tak brzy...jestli to píšu srozumitelně....
Děkuji. Kája
Jak jsem psala, pokud jste neprodloužili výpovědní dobu a výpověď převezme dnes, tak skončí 30.9.2019. Vzhledem k tomu, že pracovní místo rušíte až dnem 30.11.2019, nebude mezi nadbytečností a výpovědí příčinná souvislost, čímž by ta výpověď stála na vodě.
ano, zaměstanec s dohodou o ukončení PP souhlasí...
1/Jestli si to myslím správně....pak bych vyhotovila dohodu o rozv. PP k 30.11.2019 , důvodem by byla nadbytečnost s tím, že bude vyplaceno odstupné..datum převzetí dohody by bylo 29.7.2019
2/Dohoda o výplatě odstupného bude stále s datem 31.1.2020, bude uzavřena také s dnešním datem
Tím by bylo ze strany zaměstnavatele vše OK?
Kája
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 7. 2019 10:15
Dobrý den,
bude, prosím někdo tak hodný a opraví případnou chybu, /které bych se nerada dopustila/ ?
Zaměstnavatel ruší k 30.11.2019 jednu pracovní pozici , zaměstnanci bude vyplaceno odstupné /3-násobek/,jedná se o důchodce. Bude uzavřena dohoda o vyplacení odstupného k 31.1.2019 . Zaměstnanec o všem ví a s dohodou souhlasí.
1. nevadí, že již dnes by zaměstnanec převzal výpověď , kde je datum ukončení k 30.11.2019 ? A byla by i podepsána dohoda o výplatě odstupného?
Důvodem bude dovolená zaměstnavatele a pracovní cesty v době srpen - říjen.
Děkuji
Kája