OT. Máte uvedeno ve smlouvě s klientem, že máte kontrolovat finanční a mzdová účetnictví minulých let? A že máte napravovat případné chyby minulých let + nést za tuto nápravu odpovědnost?
Vim to 100%, protoze mu ucetnictvi delala pritelkyne a ta nam potvrdila, ze firmu k pojisteni neprihlasila, protoze nevedela, ze u DPP musi.
Kazdopadne nechapu proc resite pozadi teto situace. Stav je takovy jaky je, ja se ptam na mozne reseni. Takze pokud nemate konstruktivni radu, pak nechapu proc to vsechno vubec resite.
OT. Je to diskuzní forum, ne placená poradna. Snažila jsem se jen upozornit na to, že se s největší pravděpodobností svojí proaktivitou brzy dostanete do problémů. Když kontrolujete sama, dobrovolně, bez domluvených podmínek účetnictví nového klienta za 10 let zpátky a chcete ho upozorňovat na nedostatky a odstraňovat je, budete také odpovídat za to, když některý nedostatek vynecháte a bude to třeba něco důležitého?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
27. 9. 2019 8:35
Dobry den, prevzala jsem ucetnictvi s. r. o., ktera nema zamestnance a zjistila jsem, ze v minulosti meli na 2 mesice brigadnika na DPP. Nikdo ale firmu neprihlasil na Kooperativu k zakonnemu pojisteni zamestnavatele. Co s tim ted delat?