Proto tápu, Díky za odpověď, na faktuře byla forma uhrady dobírka, tak proto se tak stalo, že je doklad v pokladně, ve faktuře již mám, mám i uhrazeno bankou, ale v pokladně bylo již za ten 9. měsích dph uplatněno, tak nemůžu jen tak smazat, proto byla má otázka co s tím udělat, děkuji za reakce.
Jak dobře ovládáte SW Pohodu? Udělat zálohu dat, když se něco pokazí, ať máte z čeho načíst data (to vždy, když děláte jakoukoliv nestandardní operaci, mazání atd.).
Zaúčtovat fakturu - daňový doklad v agendě přijaté faktury, jak má být správně, tj. 501/321 a 343/321, uplatnit odpočet DPH, zahrnout do KH, členění DPH PD. Předtím "rozvázat" platbu v bance, jinak účtování faktury neopravíte. Následně opět platbu v agendě banky navázat. Vymazat komplet údaje z chybně zadaného výdajového pokladního dokladu v pokladně. Aby zůstalo v dokladu pořadové číslo, ale částka nula, firma nevyplněna, do textu např. "doklad nevyplněn", předkontace Bez.
PS. Zapamatovat si, že když vystavovatel faktury uvede do Platebních podmínek, aby mu odběratel zaplatil hotově nebo na dobírku, tak je to pouze přání vystavovatele, jak by si přál přijmout platbu. Ale neznamená to, že by pak faktura byla současně dokladem o zaplacení. Vždy potřebujete ještě stvrzenku.
Právě nemám, mám zaevidovanou až se včerejším datumem, kdy jsem se dozvěděla od dodavatele, že nemáme zaplaceno. jinak bych to Dph tak neřešila, dobře, takže dám s tímto datumem, ale pak právě nechápu když vymažu tu pokladnu jak se tam do dph mohlo do přiznání dostat, nebo to nikdo řešit nebude, že faktura je zaevidovaná až v 10 měsíci.
Dobrý den,
pokladnu si vyrovnáte příjmovým dokladem (ne interním), účtovat 211/325.
Kdybyste to nechala interním dokladem, neseděl by Vám zůstatek v pokladní knize v účetnictví. V deníku by Vám seděl - tam je to dle účtování na účet.
Oprava způsobu úhrady vůbec nesouvisí s DPH, KH ani přiznání neopravujte, jen tu úhradu jak je psáno výše, vše se členěním DPH - PN - to tak máte, myslím.
Dle mého názoru chybná odpověď. Podle této odpovědí by se dostala tazatelka do rozporu s § 33a Zákona o účetnictví ne jednou, ale hned dvakrát.
Nelze napravovat jednu chybu (vystavení vydajoveho pokladního dokladu v případě, kdy nebyla vydána žádná hotovost z pokladny) druhou chybou (vystavení prijmoveho pokladního dokladu na přijetí hotovosti, když žádná hotovost do pokladny přijata nebyla).
Děkuji za upozornění, dle vašeho názoru tedy jak vyřešit bez toho, aby se muselo otevírat přiznání k DPH a KH a opravovat zbytečně složitě?
Místo příjmového pokladního dokladu udělat storno původního výdajového dokladu a změnit účtování a členění DPH?
Pokud živnostenstý úřad přijde na kontrolu a najde chybu, je za každou tuším 500,- Kč? Asi bych to riskla, jednoduše:)
Radíte něco, na základě čeho by kontrola FÚ mohla účetnictví, které tazatelka zpracovává, mohla vyhodnotit účetnictví jako neprůkazné a důsledek - stanovení daně dle pomůcek. Každá dobrá účetní ví, co to znamená. Nevím, co má s tímto společného Živnostenský úřad.
PS. Tazatelce jsem již poradila. Nevím, proč bych měla postup opětovně vypisovat.
Mně kontroloval účetnictví v rámci kontroly živnostenský úřad, FÚ nikdy nezpochybnil způsob zaúčtování - vždy se musí sledovat správné stanovení daně a to u změny způsobu úhrady prostě u podvojného účetnictví není.
Navíc prvotní zaúčtování bylo správně, účetní nemohla vědět, že dojde k platbě bankou.
Podle toho co tazatelka uvedla vůbec nebyly peníze v hotovosti z pokladny vydány a v pokladně byl zaevidován výdajový pokladní doklad, ke kterému není žádný reálný podklad. To není "jen" změna způsobu úhrady. To je na neprůkaznost účetních záznamů.
Tazatelka může svůj dotaz upřesnit pokud tomu to bylo jinak a oni zaplatili závazek 2x / poprvé hotově a podruhé ještě navíc bankou /.
Dobrý den,
ano peníze z pokladny vydány nebyli, zaplaceno bylo pouze z banky.
Jedná se o malou častku, takže KH ani tisknout znovu nemusím, jen podklady k DPH si tedy vytisknu znovu- ještě otázka co si na ty nově tištěné podklady píšete?
Moc děkuji, ani nevíte jak jste mně pomohla.
Po zkontrolování, zda je jinak vše OK (stejné výsledné částky atd.) bych skartovala staré podklady a nové podklady bych vytiskla s datem vystavení Přiznání k DPH. Nic bych dalšího na podklady neuváděla. Asi budete muset vytisknout i nové podklady pro KH, i tam se měnilo Číslo dokladu a údaj o Zdroji v Sekci B.3.
Ještě se podívejte do Účetního deníku, do tiskových sestav, na Kontrolní sestavu Kontrola pohybu na účtu DPH s přiznáním k DPH - září 2019, zda je tam vše OK, resp. zda tam nejsou uvedeny nějaké záznamy. Neměly by být.
paní co mě tu zaučovala žádné podklady k B.3 netiskla, jen KH přehled a tento doklad tam je pouze v celkové částce , takže samostatně se nezobrazuje, je nutné tisknout i doklady k B.3? Jinak mi vše sedí, jste skvělá! Teď už to také vidím, nechápu, že mě to nenapadlo... zkušenosti :)
SW Pohoda, Účetnictví, Daň z přídané hodnoty, Kontrolní hlášení. Najedete na řádek s měsícem září a dvakrát na něj kliknete - dostanete se do Položek kontrolního hlášení. Tam je i tisková sestava, kde jsou všechny doklady, které jsou uvedeny v Kontrolním hlášení za sledované období. Tisknu buď po odevzdání KH, nebo spíš u čtvrtletních plátců DPH po odevzdání Přiznání k DPH. A u malých firem při účetní závěrce. Ale v PC kontroluji vždy, bez toho Kontrolní hlášení nepodám. Je tam i hlášení u Stavu položky "V pořádku" (zelená), nebo jiné hlášení (červená), takže pro mně je to interní kontrola.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 10. 2019 14:41
Dobrý den,
prosím mám v pokladně doklad, ted mi volali, že faktura má být uhrazena bankou, zapomněl přepsat položku dobírky, jak zaúčtovat v pohodě?
Dala jsem si fakturu do přijatých faktur 325/321, banka 321/221 (Nezahrnovat do DPH - ani KH nevyplnuji)
V pokladně mám 501/211 a 343 již s uplatněným dph v 9. měsíci, ale jak tu pokladnu vyruším, lze interním dokladem 211/325? Děkuji za pomoc.