Dobrý den,
mě také nejdou e-neschopenky automaticky načítat, takže když jsem teď musela po 14-denní nemoci poslat ukončení, tak jsem nemoc zadala v personalistice po staru, zadala číslo neschopenky a pak přes záznam vygenerovala HZUPN, doplnila datum nástupu do práce a v xml uložila do PC a pak přes VREP poslala a šlo to bez problémů.
Děkuji za radu, sice se mi něco podařilo poslat, ale nástup do zaměstnání jsem nenašel, asi to je blbě, rozumím tomu dobře, že to je pouze nahlášení ukončení, ale ještě se musí poslat NEMPRI včetně přílohy k žádosti o dávku jako dříve? Jinak nevím, kde by zjistili příjem, uvidím, jestli to projde,
Rozumíte tomu dobře, toto hlášení je nové v rámci eneschopenek a jako po staru pošlete ještě NEMPRI
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 2. 2020 14:59
Prosím, snad se mi někdo ozve, jak zaslat na OSSZ ukončení neschopnosti zaměstnance, když stonal více jak 14 dní, vůbec se mi nenačítá e-neschopenka, myslím, že v minulosti Janča dotaz dávala, pak napsala, že to zvládla, pomůžete prosím? Děkuji.