Dobrý den,
mě také nejdou e-neschopenky automaticky načítat, takže když jsem teď musela po 14-denní nemoci poslat ukončení, tak jsem nemoc zadala v personalistice po staru, zadala číslo neschopenky a pak přes záznam vygenerovala HZUPN, doplnila datum nástupu do práce a v xml uložila do PC a pak přes VREP poslala a šlo to bez problémů.
Děkuji za radu, sice se mi něco podařilo poslat, ale nástup do zaměstnání jsem nenašel, asi to je blbě, rozumím tomu dobře, že to je pouze nahlášení ukončení, ale ještě se musí poslat NEMPRI včetně přílohy k žádosti o dávku jako dříve? Jinak nevím, kde by zjistili příjem, uvidím, jestli to projde,
Rozumíte tomu dobře, toto hlášení je nové v rámci eneschopenek a jako po staru pošlete ještě NEMPRI
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kterými nezdanitelnými částkami si můžete snížit základ daně za rok 2025?
Finanční správa opět vyjede do obcí a pomůže s vyplněním přiznání. Kam všude přijede?
Začínající podnikatel: Základní pojmy z účetnictví
OSVČ senioři letos prvně v přehledech uplatní slevu na pojistném. Víme, jak na to
Chování na pracáku má svá pravidla. Porušit je ale může i úřad sám
Zaměstnanci mají poslední šanci vyhnout se daňovému přiznání
18. 2. 2020 14:59
Prosím, snad se mi někdo ozve, jak zaslat na OSSZ ukončení neschopnosti zaměstnance, když stonal více jak 14 dní, vůbec se mi nenačítá e-neschopenka, myslím, že v minulosti Janča dotaz dávala, pak napsala, že to zvládla, pomůžete prosím? Děkuji.