dobrý den, vyplňte si přímo formulář EPO, který Vám to vypočítá a zkontroluje chyby, vytiskněte a podejte na FÚ.
Je to Daň z příjmů fyzických osob pro poplatníky mající pouze příjmy ze závislé činnosti ze zdrojů na území České republiky (včetně daňových nerezidentů České republiky) - od roku 2016 včetně.
Snad se zobrazí i odkaz:
Moc děkuji, mám vyplněno, ale v protokolu chyb mám tři chyby, že mám vyplněno v tabulce příloh, ale není přiložena odpovídající E-příloha. Tomu nerozumím, myslela jsem, že vytisknu DP a přiložím přílohy fyzicky. Poradíte prosím ještě? Děkuji
V EPO lze formuláře jak uložit jako soubor xml., tak jako soubor pdf. (Úplný opis tisku)
Soubor pdf. vytisknout, tiskopis zkontrolovat, podepsat a podat na příslušném finančním úřadu.
Zatím jste se nesetkala s tím, že by některý správce daně vracel poplatníkovi daňové podání z důvodu, že by bylo na formuláři uvedeno vpravo nahoře "vytištěno aplikací EPO"
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 2. 2020 8:23
Dobrý den, podávám přiznání k dani z příjmů FO - mám potvrzení od zaměstnavatele, potvrzení pojišťovny /náhrada mzdy za úraz/ a příspěvky na životní pojištění, jaký formulář budu používat? DPFO mající pouze příjmy ze závislé činnosti od roku 2016? Nebo od roku 2013? Děkuji