Používáte slova "výpověď mi podepsala/podepsali", ale "podepsání výpovědi" není právním jednáním, ale potvrzením jejího doručení.
Podstatné je, zda ten, kdo souhlasil s odvoláním první výpovědi, mohl právně jednat za společnost v pracovněprávních vztazích.
"Stáhnout výpověď" bez souhlasu druhé smluvní strany nelze.
Výpověď se nedoručuje jednomu z jednatelů či generálnímu řediteli, ale zaměstnavateli. Kdo ji za zaměstnavatele převezme (a potvrdí převzetí), je věc druhá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 3. 2020 7:47
Dobrý den,
27.2. jsem podala výpověd bez udání důvodu, takže pracovní poměr by mi měl skončit 30.4.2020. Výpověď mi podepsala jedna jednatelka s generálním ředitelem.
Druhá jednatelka mě žádá,abych to o 1 měsíc prodloužila, takže jsem tu původní výpověď stáhla a novou mi podepsala druhá jednatelka.Jenže, to prý není platné, protože první výpověd mi podepsali jiná jednatelka s gen. ředitelem,tak na změnu by mi prý měli přistoupit oni.Může mi prosím někdo poradit?
Děkuji Jasmína