Nepracoval ... řeším, co zpackal někdo jiný a chápu, že se divíte, že je již 14. 3. 2020 … to už je poslední kapka, co "paní ředitelka" slušně řečeno zpackala a pak to zadá vyřešit někomu jinému ... ona žije v domnění, že se prostě nic neděje, nic se nemusí udělat protože ona to tak vidí …. takže mi už taky došla trpělivost a s touto firmou končím ….
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 3. 2020 13:08
Dobrý den,
moc prosím o radu:
- Na pokyn firmy jsem vystavila 27. 02. 2020 pracovní smlouvu od 01. 03. 2020, nástup do zaměstnání 02. 03. 2020 a přihlásila zaměstnance na OSSZ a ZP
- Po více jak týdnu mi bylo sděleno, že zaměstnanec nebude na pracovní smlouvu, ale na DPP od 01. 04. 2020
- Odhlásila jsem zaměstnance na OSSZ a ZP
- Jak mám dál postupovat, může zaměstnanec zrušit pracovní poměr ve zkušební době dne 01. 03. 2020 (což byla neděle), když měl nástup 02. 03. 2020 a já pak nevystavím mzdu, nebo zaměstnanec zruší pracovní poměr ve zkušební době v pondělí 02. 03. 2020 a já pak vystavím mzdu za jeden den …, nebo jak byste postupovali?
- jde o to, aby to bylo papírově správně, se zaměstnancem to firma pořeší ...
Předem mooooc děkuji za radu