A tato chyba mi ovlivní i dan, ze? Omlouvám se za tak amatérské dotazy, ale dělám tuto práci ani ne rok a zůstala jsem tu na to sama, tak jsem úplně vyplasena a tyto situace neznam...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 3. 2020 13:58
Dobrý den, moc prosím o radu!
Minulý měsíc měla naše zaměstnankyně-důchodně 3 týdny neplaceného volna, bohužel jsem si neohlídala nastavení a provedl se výpočet nastavení ZP do MVZ (myslela jsem, že stačí, že mám odškrtnuté, že se nemá srážet do MVZ)...paní měla příjem 6.700 a ZP se odvedlo z 14.600 - část platil zaměstnavatel, část zaměstnanec. Paní jsem to řekla, je jí jedno, na vrácení netrvá, moje šéfová také netrvá na vrácení přeplatku. Chci se ae zeptat jak to řešit? Mám to s VZP řešit? Stejně na to kontrolou přijdou a přeplatek mi budou vracet? Co pak s ním budu dělat, jak ho zaúčtuji?
Děkuji moc za radu, zaměstnankyně byla i ted v březnu na neplaceném volnu, tam muž to mám správně nastavené.