To je prima odpověď, když vás to nebaví, tak sem nepříspívejte.
Mně a asi i kolegu, který (která) ptal jako prvni, zajímá hlavně ten systém.
Mně tedy konkrétně jak je to je řešeno OSVČ, které mají podníkání jako vedlejší.
Tedy u "socka" je to jasné, sleve 1.018 korun, ale jak je to u zdravotního pojištění, to prostě nikde popsáno nebylo.
Tazatel se ptal, zda byl ukončen legislativní proces, nikoliv jaký bude postup. Takže odpověď pro tazatele: ne, legislativní proces dosud ukončen nebyl.
Tazatel se ptal, zda odpuštení záloh prošlo "celým legislativním procesem"
Proces stále probíhá. Co platilo dnes ráno nebude nejspíš platit zítra ráno. Nebudu zde vypisovat v jakém je proces stavu když nevím, kdy si tazatel odpověď přečte - z tohoto pohledu je dle mého názoru lepší, pokud se na stav legislativního procesu sám podívá.
Proto jsem dala odkazy, kde se může tazatel "m" podívat v jakém stádiu legislativní proces je. Jak na nově navržený zákon týkající se pojistného na sociální zabezpečení, tak na novelu zákona o pojistném na veřejné zdravotního pojištění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 3. 2020 16:36
Dobrý den, prošlo již prosím celým legislativním procesem odpuštění záloh soc a zdr.poj. OSVČ 3-8/2020? moc děkuji