OT. ... A každý ten případ má jiné jméno tazatele. Nerada takto komunikuji, když to vypadá že radíme podnikatelům s čím potřebují pomoci a nakonec je to jinak. Klidně poradím účetní s více případy, ale ne když má na sobě pokaždé jiný kabát aby to vypadalo, že je pokaždé někdo jiný. Takže s konzultacemi pro tazatele z 37.188.162. dnes končím. Tečka
Poradí někdo jiný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 3. 2020 12:15
Dobry den, jsem osvc na prodej a obchod. Platce DOH, DPH dekam kazdy nesic. Odevzdala jsem danove firme podklady k vyoracovani prehledu a prijmech a vydajich a jelikiz pmatim DPH mesicne, poze jsem secetla tyto polozky prijem/vydaj. Bohuzel ted jsem si vsimla diky inventáře, ze jednu fakturu jsem nezapietla do příjmu a vydaju a to právě kroto, protože je od neplatce DPH a neměla jsem ji rudiš v měsíčním uplatneni DPH. Je tedy nutno tuto fakturu do přehledu k příjmech a vydajich doplnit, byt je jiz prehled odeslán na FU? Co se tyce DPH tam je to spravne kdyz je od neplatce, tam byt nemela, jde mi o to, zda kvůli teto fakture cely prehled přijmu a výdajů podávat znovu. Nebo jestli je to prostě jen me minus. Za rok 2019 vykazuji ztratu. Dekuji.