Nesrovnalost - faktura od neplatce DPH

• (neregistrovaný)

27. 3. 2020 12:15

Dobry den, jsem osvc na prodej a obchod. Platce DOH, DPH dekam kazdy nesic. Odevzdala jsem danove firme podklady k vyoracovani prehledu a prijmech a vydajich a jelikiz pmatim DPH mesicne, poze jsem secetla tyto polozky prijem/vydaj. Bohuzel ted jsem si vsimla diky inventáře, ze jednu fakturu jsem nezapietla do příjmu a vydaju a to právě kroto, protože je od neplatce DPH a neměla jsem ji rudiš v měsíčním uplatneni DPH. Je tedy nutno tuto fakturu do přehledu k příjmech a vydajich doplnit, byt je jiz prehled odeslán na FU? Co se tyce DPH tam je to spravne kdyz je od neplatce, tam byt nemela, jde mi o to, zda kvůli teto fakture cely prehled přijmu a výdajů podávat znovu. Nebo jestli je to prostě jen me minus. Za rok 2019 vykazuji ztratu. Dekuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 3. 2020 12:34

. (neregistrovaný)

Déjà vu ?

Dohledana uhrazena faktura nezahrnuta v odpoctu DPH

Veronika (neregistrovaný) 37.188.162.---
      ..............

Prehled příjmu a vydaju a chybejici vydaje

Marian (neregistrovaný) 37.188.162.-

..............

• 27. 3. 2020 13:00

Hanka (neregistrovaný)

Ne,ne....kazdy je jiny pripad...nepisu za sebe ale za konkretni pripady a ne formou on, ona ma atd. ... lepe se otazka formuluje ke konkretnimu pripadu a tak i ja lépe rozeznam, ke kteremu onomu pripadu se odpoved vztahuje. Dekuji.

• 27. 3. 2020 13:17

. (neregistrovaný)

OT. ... A každý ten případ má jiné jméno tazatele. Nerada takto komunikuji, když to vypadá že radíme podnikatelům s čím potřebují pomoci a nakonec je to jinak. Klidně poradím účetní s více případy, ale ne když má na sobě pokaždé jiný kabát aby to vypadalo, že je pokaždé někdo jiný. Takže s konzultacemi pro tazatele z 37.188.162. dnes končím. Tečka
      Poradí někdo jiný.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).