Dobrý den,
máte to nějak řešené ve smlouvě, co vše bude předáno za sestavy při ukončení spolupráce?
Pokud to tam není uvedeno přesně po jednotlivých sestavách, ale např. obecně jako účetní sestavy, tak já osobně bych vzhledem
k nepříjemnostem v poslední době nic dalšího pro ně nedělala.
Děkuji za reakci. Ne ve smlouvě toto ošetřeno není. Dle mého názoru obdrželi vše, co spadá pod "vedení účetnictví". Rozvaha a výsledovka je dle mne součástí účetní závěrky, ale chtěla jsem znát názor ostatních. Je mi jasné, že požadavek byl na sestavu z programu, nikoliv na standardizované účetní výkazy, ale i tak....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2020 12:45
Dobrý den, prosím o názor. Z důvodu ukončení spolupráce bylo předáno účetnictví, dle smlouvy účtováno do 12/2019. dppo a účetní závěrku bude zpracovávat někdo jiný. Tiskové sestavy, které byly předány - hlavní kniha, vč. výpisu pohybů na všech účtech a účetní deník. nová účetní požaduje rozvahu a výkaz z.z.-analyticky. Měla bych poslat? Poslední měsíce spolupráce nebyly úplně příjemné a nechce se mi dělat cokoli navíc. děkuji za názor.