Tak to jsem potřebovala, zas jeden(jedna) arogantní, nepříjemný, co vše ví a vše zná a proto se musí chovat jak blb. Nejlepší je na dotaz odpovídat dotazem. Když neodpovídáte na položený dotaz, tak neodpovídejte vůbec a běžte si mastit své ego někam jinam. Ale já VBám odpovím na Vaše 3 otázky (i když trochu Vaším stylem)
Když jsem zaplatili víc, tak asi o jaké fa můžu mluvit? Kdo je šéf, po tom Vám nic není a základy pro DPH znám.
OT. Nevěděla jsem, zda mám odpovídat jako pro začátečníka a mát to brát od základu, nebo poslat jen §§ ZDPH. A zda řešíte problém jako interní nebo externí účetní. Teď vím, co podle Vás jsem a že s odpovědí se nemusím zaobírat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 4. 2020 10:26
Přeji všem pěkný den a poprosila bych o radu: dnes mi šéf dal fakturu, která patří do března. Jsme čtvrtletní plátci DPH. DPH již máme odeslané i zaplacené. Po zaúčtování této faktury jsem zjistila, že jsme zaplatili dph vyšší. Rozdíl je malý, asi jen 780 Kč. Musím udělat dodatečné dph, nebo by jste to nechali do dalšího čtvrtletí. A o ten rozdíl bych měla žádat, pokud bych musela dělat dodatečné DPH?
Jak by jste to řešili vy?
Děkuji Barča B.