ANTIVIRUS žádost + dohoda

• 28. 4. 2020 11:49

Prosím o radu jak postupovat, zaměstnavatel - s.r.o. před 14 dny posílám žádost + dohodu na schválení dotace datovkou, do dnešního dne jí nemá potvrzenou zpět. Vyúčtování se má podat do 30.4. jak máme postupovat? Když jsem tam volala bylo mi řečeno, že likvidují jak "padá" do jejich datovky. děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 4. 2020 14:27

bedla (neregistrovaný)

Nejprve se musí vrátit smlouva z ÚP, tím je teprve oboustranně podepsaná. Pak vyúčtování

• 28. 4. 2020 14:38

mzdová (neregistrovaný)

Je to někde takto napsané? Z tohoto chápu to, že Úp nemusí podepsat .. a navíc u žádosti je vyúčtování napsané jako nepovinná příloha, v případě, že se žádost podává už když jsou vyplacené mzdy...
      Žádost včetně dohody a dalších dokladů doručená prostřednictvím datové schránky nebo e-mailem s uznávaným elektronickým podpisem je považována za originál podepsaný zaměstnavatelem. Tímto se nezakládá ÚP ČR povinnost dohodu rovněž podepsat.

• 28. 4. 2020 13:39

Emil2 (neregistrovaný)

Poprvé na to máte 30 dnů:
      8. Předchází-li období, za které zaměstnavatel výkaz předkládá, datu uzavření dohody, smluvní strany se dohodly, že výkaz za tyto měsíce doloží zaměstnavatel nejpozději do 30 kalendářních dnů ode dne uzavření dohody. Připadne-li poslední den této lhůty na sobotu, neděli nebo svátek, je posledním dnem pro doložení nejbližší příští pracovní den. V případě, že výkaz nebude ve stanovené lhůtě doložen, příspěvek za příslušný měsíc nebude Úřadem práce poskytnut.

• 28. 4. 2020 14:31

Dana (neregistrovaný)

Prosím Vás a na Vyúčtování taky nějak reagují? Poslala jsem před týdnem a zatím se neozvali.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).