Zdravím, podle mého názoru (a kdyby se mě to taky týkalo a bylo to hodně peněz, určitě bych se ho snažil nemít;-) nesouvisí ZP z doplatku do minimální mzdy s vyplacenou 60% náhradou. Je to pojistné 13,5% z fiktivního příjmu a podle mě ho nepůjde z Antiviru nahradit, pouze těch 9% ze skutečně vyplacené náhrady.
.. vidíte a ani psát už neumím. Základem daně podle § 6 jsou příjmy zvýšené o částku odpovídající pojistnému, které je Z TĚCHTO příjmů povinen platit zaměstnavatel. Doplatky ZP do minima nejsou podle mého názoru placeny z žádného příjmu ze závislé činnosti, ale z fiktivnímu příjmu čili vlastně ne-příjmu.
Ďjó, programy … když začala superhrubá mzda, byl text zákona takový, že by se teoreticky mohla o tehdy 35% navyšovat i odměna z DPP a mezd bez SP a ZP (=chyběla ta další věta o zaměstnání podle cizích předpisů). Na druhou stranu odvod SP za jednotlivého zaměstnance (opět teoreticky) vlastně nikdy neexistoval, protože vyměřovacím základem zaměstnavatele je součet základů všech zaměstnanců (s tím souvisel následný boj firmy Ježek SW proti ČSSZ, co skončil tuším až u ústavního soudu).
Možná je program nastaven otrocky tak, že sčítá hrubou mzdu a odvody za firmu, a dokud nezadáte tento konkrétní případ, tak se to neprojeví.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 5. 2020 6:59
Dobrý den
při určení základu daně ( superhrubá mzda) se k hrubému příjmu přičítá povinné pojištění hrazené zaměstnavatelem. Ke slevám a snížení se nepřihlíží, ale jak je to naopak? Narazila jsem na tento problém nyní, když zaměstnancům vyplácíme náhrady 60%. Jelikož se jedná o překážku na straně zaměstnavatele, doplácí zdravotní do minima zaměstnavatel. Tím pádem na zdravotní odvede více než 9%. Budu hrubou mzdu navyšovat o 33,8 nebo o fakticky odvedené pojistné?
Moc díky všem.