Píšete "domluvit se s účetní firmou na snížení částky uzavřené ve smlouvě" - musíte se podívat do uzavřené smlouvy a domlouvat se se svojí účetní firmou. Platíte "paušální" částku za dané období, nebo částku podle dokladů předaných k zaúčtování? Je "účetní firma" přístupna se domluvit na snížení ceny za zpracované účetnictví - už jste s ní o tom mluvila? Tohle asi nikdo za Vás nevyřeší.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 5. 2020 13:32
Dobrý den,
obracím se na Vás zkušené účetní s prosbou. Provozuji kurzy pro cvičení s dětmi, od začátku nouzového stavu mám zavřeno, tudíž žádné příjmy, jsem z.s. bez zaměstnanců. Ale i nadále musím platit nájem, účetnictví a další fixní náklady. Mohli byste mi prosím poradit, zda je nějaká možnost, domluvit se s účetní firmou na snížení částky uzavřené ve smlouvě? Počty dokladů jsou poloviční. Nebo mám jako spolek nárok na nějakou náhradu?
Předem děkuji, vážím si každé odpovědi.
Přeji spoustu sil v této nelehké době.