Tak jsem to myslela taky. Jde mi jen o to, abych to po případné kontrole nemusela vrátit. Děkuji..
Rekla bych, ze pravni nazor na to neni jednotny. Kdyz date 100%, tak se nic nestane. Podle mne spis by slo o penale za maly prijem... Musite vyrovnat mzdu dle smlouvy... Predpokladam, ze pri 11h dodrzujete stanovenou pracovni dobu dle ZP. Ze to bezne neplatite jako 8h plus prescasy. Pokud by mel vyrazne nizsi plat nez bezne, bude se muset vykazat duvod. Cetla jsem, ze na ten 209 ma byt smernice.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 5. 2020 20:04
Dobrý den. Jen bych se chtěla zeptat na Váš názor:
1.5.-10.5. - uzavření provozu nařízením vlády /100 % pr.výdělku/
11.5.-25.5. - zaměstnanci nastoupili do práce, ale mají pracovní dobu 11 hodin denně a pracují jen 8 hodin - protože nařízením už nevím kterého musíme mít otevřeno jen do 20, 00 h /tak ty 3 hodiny nevím/
od 25.5. normálně vyplacená mzda
Jsme restaurace a vzhledem k okolním podmínkám jsme nemohli mít otevřené "okénko". Snad to bude zajímat i jiné. Děkuji