Tak jsem se podívala ještě do všeobecných zásad a tam je napsáno:
Datum nástupu do zaměstnání (8-10) – uvádí se datum skutečného nástupu do práce – den, měsíc, rok, nikoli datum uzavření pracovněprávního vztahu nebo datum, které je sjednáno jako vstup do zaměstnání v pracovní smlouvě. Za den nástupu do zaměstnání se u zaměstnanců v pracovním poměru a státních zaměstnanců podle zákona o státní službě považuje také den přede dnem nástupu do práce, za který příslušela náhrada mzdy nebo platu nebo za který se plat nebo mzda nekrátí.
To mě utvrdilo v tom, že odpověď p. Ugrošíkové není správná. Nebo máte na to jiný názor?
299,-Kč za tak jednoduchý dotaz, to je dost peněz. Od odborníka, který si za to nechá zaplatit, bych očekávala správnou odpověď.
Hm, v 90. letech... a jakou pálku si za započatou hodinu účtují dnes. Teda promiňte, ale jestli ta "rada" zněla fakt tak krátce a stručně, jak jste napsala, tak se mu ani nedivím. Představovala jsem si, že si to označení "hovado" zasloužil nejmíň za to, že toho právníka slovně znectil a možná i nakopal do zadku. Ovšem Vy na to zřejmě máte jiný pohled, já to ale vidím jako chamtivou sprosťárnu- od toho právníka.
Ale nejste všichni takoví, já mám zkušenost i opačnou- kdysi jsem se taky v jedné kanceláři na něco ptala, už nevím, co to bylo, ale byla to taková maličkost a dnes bych to viděla jako blbost, že když zjistil, na co se ptám, jednoduše v několika větách mi odpověděl a neúčtoval mi vůbec nic.
Jestli nezačal pracovat v sobotu 4.7. a ani neměl mít směnu, za kterou dostal náhradu mzdy třeba kvůli návštěvě u lékaře, tak na sociálku určitě nepřihlašovat od 4.7.
Vidím to tak, že ještě záleží na tom, jaké má rozvržení pracovní doby a zda je odměňovaný hodinovkou a zda tedy dostane náhradu mzdy nejen za pondělí 6.7., ale i za neděli 5.7. Kdyby měl rozvržení na neděli a směna mu kvůli svátku odpadla, tak by dostal náhradu. V tom případě by se přihlašoval od 5.7.. U měsíční mzdy si nejsem jistá, zda od 5. nebo od 6.
Souhlasím, postupovala bych stejně. U měsíční mzdy se směnami po-pá bych platila pondělní svátek (buď náhradou nebo bych o svátek nesnižovala měsíční mzdu - podle předpisů firmy), takže bych hlásila na OSSZ od 6.7.
Co se týká poradny - zmíněná poradkyně píše v textu o studentovi na DPP "že by jste mu věřila" a to je gramatika, která mi nestojí za další čtení. Očekávala bych, že za peníze dostanu také gramaticky korigovanou odpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
28. 7. 2020 7:31
Zdravím. Na liště v Podnikateli je poradna, v sekci pracovně právní poradna odpovídá Mgr. Monika Ugrošíková. Poslední dotaz se týká nástupu zaměstnance. V odpovědi je, že se má zaměstnanec na ZP a OSSZ hlásit dnem 4.7.2020. Já se domnívám, že na OSSZ by měl být nahlášen dnem 6.7. Můžete se někdo na ten dotaz podívat a napsat svůj názor? Děkuji.