Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 8. 2020 8:55
Dobrý den ,sem matka samozivitelka 3 malích detí ,platím vše jak můžu bohužel sem na vše zůstala sama ... Měla sem pronajatý být kde vznikl nedoplatek ne jen mou vinou ,ale také vinnou pronajímatele kde s byvalimu přítelem jsme se v tom vůbec nevyznali řekl tam pořád záchod ,stalo se to vyúčtování nevím teď přesně je to delší dobu on jo určitě bude mít vznikla nějaká částka kterou sem platila ,jak sem Kohla teď se miantalo to ,že mi nikdo neměl pohlídat malého skončila mi mateřská dovolená tudíž o další peníze min já kloudne ani nejím jen aby měli mé děti a abych měla na pohledávky a služby co musím platit byla sem domluvená hned jak budu moct pošlu mi splátku dnes sem se chystala splátku zaplatit jenomže včera sem usnula byla s celá ze všeho vyčerpaná kloudne už nespím nejím jen přemýšlím co jak mám udělat ,a bývalí pronajímatel mi poslal upraví že mě dává na vymáhání. Já nevím co stím od té doby co mi to poslal mi nenapsal nic ani jaká firma abych věděla abych se mohla domluvit vůbec nic mockrat děkuji za jakoukoliv odpověď jinak už to nedám ani psichicky ani fizicky moc děkuji