Účetní výkaz rozvaha nesedí- Money S3

• (neregistrovaný)

12. 8. 2020 1:59

Dobrý den, prosím o radu.
    Vedu účetnictví v Money S3 a netuším, proč se mi nedaří sestavit účetní výkaz. V sestavách je vše v pořádku- v rozvaze i výsledovce je stejný HV. Všechno jsem zkontrolovala před uzávěrkou. Nyní se snažím o DPPO, avšak program mi generuje rozvahu tak, že jsou pasiva nižší o podobnou částku, jako je HV po zdanění (výsledky v tisících, takže není to jisté). Generuji mikro rozvahu. Když jsem si nechala vytvořit plnou, abych viděla jednotlivé položky, tak však v pasivech položka výsledek hospodaření běžného období je.
    Nemá někdo tušení, proč se účetní výkaz negeneruje bez chyby?
    Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 8. 2020 2:17

Agy (neregistrovaný)

A další věc, které jsem si všimla- při exportu rozvahy za rok se mi do řádků bez obratu vyplňují nuly i když počáteční stav účtů není nulový- místo, aby byl počáteční stav a konečný stav stejná cifra a jen obrat nulový, jsou nulové všechny položky. Toto se mi děje při výběru doby dle data plnění DPH, jelikož při volbě dle účetního případu je rozvaha v pořádku, ale výsledovka my hází nuly naprosto všude. HV také není v rozvaze stejný, když vyberu jiné časové členění- asi o 5000kč.

děkuji mockrát za radu

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).