Dobrý den,
prosím o radu. Proč při změně ze skutečných nákladů na paušál se musí za předchozí rok dělat oprava přiznání, ZP i SP. V obou případech se daní jen peníze, které přišly v daném roce. Nebo se pletu? co budu opravovat za loňský rok? loni jsem byla ještě na skutečných nákladech, letos už na paušálu. Děkuji za pomoc.
Děkuji, já jen nechápu, co mám tedy udělat. Poskytuji služby, mám hlavně vydané faktury. Nemám žádnou neuhrazenou přijatou k 31.12.2018
A když se v každém roce daní to co bylo v tom roce uhrazeno tak mi to přijde divný. V roce 2018 zdaním i zbytek faktur vystavených 2018 a co pak v 2019? tam je odečtu nějak?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kterými nezdanitelnými částkami si můžete snížit základ daně za rok 2025?
Finanční správa opět vyjede do obcí a pomůže s vyplněním přiznání. Kam všude přijede?
Začínající podnikatel: Základní pojmy z účetnictví
OSVČ senioři letos prvně v přehledech uplatní slevu na pojistném. Víme, jak na to
Chování na pracáku má svá pravidla. Porušit je ale může i úřad sám
Zaměstnanci mají poslední šanci vyhnout se daňovému přiznání
12. 8. 2020 6:04
Dobrý den, prosím o radu. Jsem osvč na hlavní činnost, uplatnuji paušální výdaje. Zdaňuji stejně jako u skutečných nákladů jen to co mi přišlo v roce 2019? úhrady? děkuji